Természetes fájdalomcsillapító megoldások – hogyan lehet tudni, hogy melyik az Ön számára

Man holding a glass of water, about to drink medicineEmberek milliói vannak szerte a világon, akiknek jelenleg fájdalmai vannak, a kisebb fájdalmas irritációtól kezdve a dühöngő, bénító fájdalomig, ami teljesen legyengíti őket, és teljesen tönkreteszi az életüket.

Tudtad, hogy a fájdalom a nyugati világ összes súlyos betegségének 32,6% – át teszi ki?.. ahol a szívbetegség csak a lakosság 11,2% – át érinti? Valójában a fájdalom a vezető oka a fogyatékosság az emberek 15 vagy idősebb.

Mindegy, hogy a hátfájás, nyaki fájdalom, arthritis, fibromyalgia, ízületi fájdalom, izomfájdalom, fejfájás, vagy bármely, az egyik a több száz krónikus fájdalom szindrómák, hogy most már azonosított, a költség, mind a személyes, családi szinten, valamint a társadalmi-gazdasági szint teljesen megdöbbentő.

Ez egyre inkább megértette, hogy a gyógyszerek, fájdalomcsillapítók nem igazi megoldás erre a problémára – a legjobb adnak átmeneti mentességet, illetve a legrosszabb esetben ellenőrzik a tünetek a szőnyeg alá, miközben a mert a kezeletlen fejlődni, sokkal súlyosabb, sőt életveszélyes problémákat.

Sok ember most fordul a természetes fájdalom enyhítő módszerek, mint a megoldás, hogy a problémák és az egészségügyi kihívások, gyakran nagy sikerrel; azonban vannak olyan zavarba ejtő sor lehetőségek és terápiák odakint, hogy lehet zavaró, hogy még azt is, hogy tudja, hol kell kezdeni a keresést.

Ez a cikk egy kísérlet arra, hogy átvágja a zavart, és segítsen az embereknek, hogy megtalálják a természetes fájdalomcsillapító megoldás, amely megfelelő számukra.

Csontkovácsként, kineziológusként és természetes egészségügyi szakértőként eltöltött éveim alatt egyetlen dolgot találtam, ami igaz mindenfajta fájdalomra…..meg kell találnia és kezelnie az igazi ügyet!

Nyilvánvalónak hangzik, nem? Mégis, ez nem az, ahogy a jelenlegi egészségügyi rendszer gyakran működik – a legtöbb gyógyszer célja, hogy blokkolja vagy elnyomja a fájdalmat csak, ezért jön vissza, ha a gyógyszerek hatása elmúlik.

Csak akkor, ha a valódi oka azonosították lehet igazán kezdeni, hogy az egészség. A természetgyógyászatban 3 fő területet vizsgálunk, amelyek hatással lehetnek az egészségünkre, amit “triád egészségnek”hívunk.

Ez a 3 fő terület a szerkezeti (fizikai), kémiai és érzelmi. Az egyensúlyhiány ezen területek bármelyikében egyensúlyhiányhoz vezet a többi területen, végül pedig a testben kialakuló fájdalomhoz.

Stop Pain

Nézzük meg közelebbről ezeket a területeket.:
  • Strukturális – ez a test összes fizikai szerkezetét és szövetét jelenti, mint például izmok, csontok, ínszalagok, ízületek, szervek és mirigyek. A szövetek sérülése fájdalommal jár, mivel a testünk így tudatja velünk, hogy pihentetnünk kell ezt a szerkezetet, hogy gyógyuljon. Ez a sérülés lehet egy törzs, szakadás, szakadás, vagy akár valami, ami rosszul van beállítva, és nyomást gyakorol egy másik szerkezetre.

2 fő módja van a szerkezeti károsodásnak. Az első a trauma, vagy sérülés, mint például egy esés, sportbaleset vagy sportsérülés. A második, ami nagyon gyakori, az ismétlődő mikro trauma-alapvetően, ha valamit újra és újra ugyanúgy használnak, ami kopáshoz és sérüléshez vezet az idő múlásával.

Fájdalom, amely egy strukturális probléma eredményeként általában igényel fizikai kezelést, mint például a kiropraktika, fizioterápia, osteopathia vagy masszázs.

A tény azonban az, hogy a legtöbb strukturális probléma-különösen az ismétlődő törzstípus-mögöttes tényezők állnak az egészség triád kémiai és érzelmi oldalain, ezért ezek a fizikai terápiák gyakran csak korlátozott sikerrel járnak sok esetben.

  • Kémiai – alapvetően van 2 lehetséges egyensúlyhiány a kémiai oldalon a triád – lehet, hogy túl sok valami (mint egy mérgező vagy mérgező anyag), vagy túl kevés valami (a táplálkozási hiány). Ezek közül a problémák közül bármelyik gyulladáshoz és a szövetek gyengeségeihez vezet, amelyek hajlamosítják Önt strukturális problémák kialakulására.

A leggyakoribb ezek a problémák a toxicitás…valójában úgy találjuk, hogy ez a tényező nagyjából minden esetben a fájdalom, amit látunk a központunkban. Hacsak nem egy hegytetőn élsz a Himalájában, és csak szerves ételt eszel, akkor esélyes, hogy mérgező vegyi és nehézfémek vannak a testedben. Ezeket az ételekből kapjuk, amit eszünk, amit iszunk, a levegőből, amit belélegzünk, a kozmetikumokból, a szappanból és a samponokból, amiket a testünkön használunk…nagyjából mindenhol a környezetünkben.

A kulcsfontosságú tápanyagok hiánya is tényező sok esetben, annak ellenére, hogy van hozzáférésünk egy jó étrend. A szomorú igazság az, hogy a modern gazdálkodás, raktározás és szállítás miatt sok élelmiszerünk egyszerűen nem tartalmazza azt a tápértéket, amit használtak. Ezt keverjük össze azzal a ténnyel, hogy sok feldolgozott étel blokkolja a gyomrunkat, és megakadályozza a tápanyagok megfelelő felszívódását, és van egy receptje a katasztrófára.

  • Érzelmi – ez messze a leggyakrabban figyelmen kívül hagyott szempont az egészségügyi triád. Mindannyian tudjuk, hogy a stressz nem jó nekünk, de a legtöbb ember nem veszi észre, hogy milyen közvetlenül az érzelmeink hatással lehetnek a testünkre, az egészségünkre és a fájdalom szintünkre.

Ha már kipróbált minden fajta tabletta, bájital, kezelés a fájdalom eredmény nélkül, akkor lehet, hogy ez az a terület, amit igazán meg kell nézni. A probléma az, hogy sok érzelem okozza a fájdalmat és az egészségügyi kihívásokat a tudatalatti, ami azt jelenti, hogy nem igazán ismerjük őket. Ez azért van, mert amikor élmény, érzelem vagy helyzet, hogy a tudatos elme nem képes kezelni, a tudatalatti megvéd minket a zár ez az érzés el egy tudatalatti szinten, hol marad, amíg készen állunk arra, hogy foglalkozzon vele, majd engedje el.

Pain Relief PillsAz egyik legegyszerűbb és leggyorsabb módja, hogy azonosítsuk és kiiktassuk ezeket a tudatalatti blokkokat, a kineziológia használata. Ez jön sok különböző formában, de mind használják tesztelése az izmok, hogy felfedje, mi okozza a stressz az idegrendszer, amely szabályozza és koordinálja az összes többi rendszer a szervezetben.

Két formája kineziológia, hogy találtam, hogy elképesztően hatékony feltárása, valamint véglegesen eltávolítja ezeket a tudatalatti érzelmi blokkok Neuro Érzelmi Technika (NETTÓ) Mentőövet Technika.

Gyakran a triád érzelmi oldalának tisztázása azonnali változást hoz az emberek fájdalmának szintjeiben, és lehetővé teszi a gyógyulás folyamatát a triád másik oldalán.

Honnan tudod, hogy a fájdalmad valódi oka a szerkezeti, kémiai, érzelmi, vagy mind a három kombinációja?

A legjobb és leggyorsabb módja, hogy felfedjük a válaszokat, ha konzultálunk egy képzett kineziológussal. Tesztelve az izmok gyorsan képesek lesznek azonosítani, ahol az igazi probléma rejlik. Egyszer, hogy találtak, ez egyszerűen csak a kérdés, hogy teszteli, mi visszatér az izmok az erő, amely megmutatja, mi a test kell, hogy véglegesen megszünteti a fájdalmat. Az oldat lehet fizikai kezelés, méregtelenítés vagy táplálkozási kiegészítő, vagy érzelmi felszabadulás, mint például a fent említettek.

Bármi is az, a kineziológia segíthet, hogy gyorsan átvágja a rendetlenséget, és elsöprő mennyiségű lehetőség áll rendelkezésre, hogy meghatározza, mi a legjobb természetes fájdalomcsillapító megoldás a fájdalomra.

LEAVE A REPLY