Hogyan gyógyítsuk meg az impotenciát és szerezzük vissza a szexuális életünket?

Tényleg vettem egy kis időt gondolkodni, hogy kell írni ezt a cikket, vagy sem. Tisztában vagyok vele, hogy ez nagyon fontos nekem, és ez egy olyan dolog, amiről sosem szerettem beszélni. És ki lenne az?

A szexuális impotencia messze a legkínosabb állapot, amit egy férfi kaphat. Semmi sem ad egy férfinak több szorongást, stresszt, és még depressziót, mint az, hogy nem tud kapcsolatba lépni a párjával szexuálisan, mert “nem működik”.

De úgy döntöttem, hogy bekapom a golyót, és kiteszem magam oda, mert ez olyasmi, amivel évekig szenvedtem, és képes voltam megtalálni a módját, hogy örökre meggyógyítsam. Tudom, hogy ez több millió ember számára komoly probléma; a legtöbben túl szégyenlősek, hogy beszéljenek róla.

Semmi baj, én is.

Sosem kérhettem tanácsot a barátaimtól akkoriban, mert valószínűleg csak vicceltek volna. Úgyhogy csendben maradtam, és addig foglalkoztam vele, amíg meg nem találtam a módját, hogy helyrehozzam, mert egyáltalán nem állandó állapot.

Ha azzal, hogy megosztom ezt az élményt, segíthetek valakin, akkor kötelességem megtenni.

Mi a szexuális impotencia?

A szexuális impotencia az, amikor egy férfi nem képes erekciót elérni és/vagy fenntartani. Az is, amikor egy pasi 5 másodpercnél tovább nem tud szexelni orgazmus nélkül.

Kínos, mi?

Persze, hogy az, de ez szó szerint több millió ember problémája. Nem vagy egyedül, szóval hacsak nincs valami komoly problémád odalent, megkönnyebbülhetsz, hogy a gyógymód nem túl bonyolult. A legtöbb időt lehet rögzíteni csak néhány egyszerű változások az életmód.

Mi Okozza A Szexuális Impotenciát?

Először is, nem vagyok orvos, így nem adhatok szakértő orvosi tanácsot. Én csak egy hétköznapi fickó vagyok. Habár, bárkivel Meg tudom érteni, aki keresztül megy ezen, és meg tudom osztani, hogyan győztem le. Soha nem mentem orvoshoz, ezt magamnak kellett megtalálnom.

Kétféle nemi impotencia létezik. Fizikai és pszichológiai.

Fizikai

A fizikai aspektust általában az okozza, hogy:

* Túlsúlyos

* Dohányzás (dohány vagy marihuána)

* Gyenge Diéta

* Gyenge Testmozgás

* Alkohol

Mindez rontja a test szexuális közösülés fenntarthatóságát. A szexnek sok fizikai energiára van szüksége, és sok kárt okoz a testben. Ha nem vigyázol rá, a képessége, hogy olyan dolgokat csináljon, mint a közösülés, nagyon korlátozott.

Számomra marihuána és alkohol volt. Mindkettőt fel kellett adnom, mielőtt a probléma örökre megoldódna.

És tudod mit? Sokkal boldogabb vagyok azok nélkül. Évekkel ezelőtt azt hittem, hogy ezek az anyagok növelik a Szexuális élményeimet, és még szórakoztatóbbá teszik. Nem is tévedhettem volna nagyobbat! Ezek tényleg eltompították az érzékeimet. Nem csak a fizikai érzékek, hanem a spirituális érzékek is.

A szex mélyen spirituális dolog. És azok az anyagok elvakítottak. Tudni fogod, mire gondolok, ha ugyanebben a helyzetben vagy, és kizárod őket az életedből.

Ha a probléma a gyenge diéta, vagy túlsúlyos. Itt van egy cikk néhány tanácsot, hogyan kell enni egészségesebb, és milyen összetevőket, hogy vigyázzon.

Pszichológiai

A pszichológiai szempontok egy kicsit bonyolultabbak, mert nehezebb megtalálni a forrást. Lehet, hogy te vagy a legtisztább pasi a földön, de még mindig szexuálisan impotens vagy. Ha ez a helyzet, akkor valószínűleg valami pszichológiai betegségben szenved. Ne aggódj, nem végleges. Néhány életmód változás meg lehet oldani a legtöbb ilyen kérdéseket.

Néhány példa a pszichológiai okok:

* Stressz és szorongás

* Félelem az intimitástól

* Being hurt in the past

* Függőség pornó és maszturbáció

Ez egy kicsit trükkösebb, mert a férfiak nagy nyomást gyakorolnak magukra, hogy jól teljesítsenek az ágyban. Vagy mondjam azt, hogy a társadalom nagy nyomást gyakorol a férfiakra.

Ugyanez vonatkozik a nőkre is. A társadalom nagy nyomást gyakorol a nőkre, hogy úgy nézzenek ki, mint a nők a magazinokban és a filmekben. Nem vagy szép, ha nem úgy nézel ki, mint a legújabb Victoria ‘ s Secret modell. Lószart.

Ha hagyjuk, hogy a média és a társadalom beférkőzzön a fejünkbe, és elhiggyük, amit mondanak, nyugtalanná, öntudatossá és félelemmel tölthet el minket. Ez könnyen vezethet pszichológiai szexuális impotenciához. A kulcs az, hogy megtaláljuk a kiváltó okot, ami hatással van rád, és meggyógyuljunk belőle. Tudom, hogy ez nehéz lehet, különösen az elején.

Amire igazán szeretnék koncentrálni, az a pornó és a Maszturbálás. Ez kétségtelenül a férfiak szexuális impotenciájának gyökere, és egyben a leggyakoribb oka is.

Hadd magyarázzam meg.

Gondolj az emberi agyra úgy, mint egy számítógépre. Minden, amit az életben teszel, arra irányítja az agyadat, hogy bizonyos dolgokra reagálj. Szóval, ha újra és újra csinálsz valamit, az agyad újra be fogja drótozni magát ezért.

Ez olyan, mint valaki, aki próbál megtanulni egy hangszer, mint a gitár. Először bénák, és fogalmuk sincs, mit csinálnak. De ha kitartanak mellette, és minden nap gyakorolnak, hamarosan az agy újra kábelezi magát, hogy tudja, hogyan kell minden ujját a húrok gyorsan anélkül, hogy gondolkodás rá.

Ugyanaz a koncepció a pornóval és a maszturbálással.

Ha valaki rendszeresen részt vesz ebben. Átköti az agyát, hogy csak önstimuláció és vizuális képek keltsék fel. Szóval amikor a feleségével vagy a barátnőjével van, az agyát nem arra programozták, hogy felizgassa egy másik ember, és impotens.

Gyakori maszturbáció idővel is vezet a szövet ezen a területen callus. Így kevésbé érzékeny és unalmas, ami ahhoz vezet, hogy komoly stimuláció nélkül nem áll fel. Mint egy gitáros ujjhegyei. A túlóra miatt már nem érzi, ahogy az acél húrok az ujjaiba nyomódnak, mert már nem használják.

Korai Magömlés

Egy másik komoly szexuális probléma sok férfi számára. Erre nincs varázs-tabletta. Azt hiszem, a legtöbb férfi, még ha most nem is szenved ettől, élete egy bizonyos pontján. Ha jelenleg küszködik ezzel, megkönnyebbülhet, hogy ez nem állandó dolog, ha nem akarja, hogy az legyen. Gyakorlással addig tanulhatsz, ameddig csak akarsz. Megtanulhatod irányítani.

Hogyan?

A válasz olyan egyszerű, hogy a férfiak megnehezítik.

Légzés és önuralom

Olvastam egyszer egy idézetet, amiben az állt, hogy” ő, aki irányítja a lélegzetét, ő irányítja az univerzumot”, és ez teljesen igaz. Ez nehéz lehet, mert a cselekmény során valószínűleg nem gondol sok másra, igaz? A probléma nem az, hogy nyugodt és nyugodt. A légzés növeli az önuralmat, és ellazít. Ha mély, kontrollált lélegzetet veszel, nem lihegsz, csak lassú, mély levegőt veszel, az nagyon megnyugtat, és megnöveli az élettartamodat. És ügyelj rá, hogy ne menj át azon a ponton, ahonnan nincs visszaút, amíg nem állsz készen. Ha koncentrál, ellazul, és mélyeket lélegez, akkor irányíthat. Ha úgy érzed, hogy nincs visszaút, állj meg egy pár másodpercre, és lélegezz mélyeket, mielőtt folytatnád, az megmarad. Egy kis gyakorlás után ez már a második természeted lesz.

Következtetés

A szexuális impotencia leküzdése olyan dolog, ami némi fegyelmet igényel. Ez nem olyasmi, ami egyik napról a másikra történik, mivel időt kell adnod az agyadnak, hogy újra kiszorítsd a régi szokásokat és függőségeket, amik ezt okozzák. A kulcs az, hogy megtaláljuk, mi okozza, és azonnali lépéseket teszünk, hogy visszafordítsuk. Ha gyors, átmeneti megoldást akar, menjen el egy orvoshoz és vegyen be Viagrát. Lehet, hogy merevedésed van, de van, ami hatással van rád. Tudd, hogy azok a tabletták nem oldják meg a problémát. Csak a szőnyeg alá söpörik, és hosszú távon csak rontanak rajta. Nincs varázs-tabletta, de ha javasolnék egy természetes, egészséges gyógymódot a libidó növelésére. Ami egyébként nagyon jól működik. Maca gyökér lenne.

Remélem, ez világos és hasznos. Ha bármilyen kérdése, észrevétele van, vagy ha kihagytam valamit. Kérjük, használja az alábbi megjegyzést. Köszönöm!