Navigálás a lábápoló termékek világában

A pair of good looking foot Gyógyszertárak tele vannak különböző termékek enyhítésére láb problémák. Bár ezek közül a termékek közül sok hasznos és hatékony, vannak mások, amelyek általában nem hasznosak, és figyelmen kívül kell hagyni javára orvosi minőségű termékek. Ez a cikk számos ilyen termékkategóriát megvitat, valamint egy lábspecialista perspektíváját ajánlja fel arra vonatkozóan, hogy mi hasznos lehet A lábápolásban.

Először is, meg kell állapítani, hogy a szerző kedvez semmilyen konkrét cég vagy termék ebben a vitában. A termékek folyamatosan változnak, ezért ez a cikk egyszerűen a lábápoláshoz kapcsolódó általános termékkategóriák megvitatására törekszik. Ezek az általános kategóriák közé tartoznak a lábgombák, szemölcsök, körömgomba, élelmiszer-ellátás, kukorica és callus bélés, valamint a száraz bőr termékei. Minden kategóriáról külön-külön tárgyalunk, és általános ajánlásokat adunk használatukra vonatkozóan.

Sportolók láb fertőzés az egyik leggyakoribb láb betegség, hogy az egyik  bemutatja a gyógyszertár kezelés.

Ezt a fertőzést mikroszkopikus gomba okozza, ami behatol a bőrbe. Nagyon gyakori, és nehéz elkerülni. Azonban általában gyorsan reagál a kezelésre. Számos gombaellenes gyógyszer áll rendelkezésre évek óta a fertőzés leküzdésére, beleértve a tolnaftát, a mikonazol és a klotrimazol. Általában minden munka ellen a különböző típusú gomba, amely okozza a sportoló láb fertőzés. A legtöbb recept nélkül kapható készítmény krém vagy spray formában van.

A kezelés naponta kétszer két-négy hétig szükséges a fertőzés teljes felszámolásához, bár egy terbinafint tartalmazó fő márka egy héten belül működhet. Bár a szerző preferálja a krém formában, ezek a termékek kell tennie, mindaddig, amíg az elsődleges összetevő nem léptetik elő gyógynövény alapú (mint például teafa olaj), mivel nincs tudományos bizonyíték a gyógynövény hatékonyságát a bőrfertőzések. Az ilyen gyógyszerek által nem teljesen megoldott fertőzések orvosi értékelésre és esetleg receptre kapható gyógyszerekre szorulhatnak.

Szemölcs kezelés otthon gyakran sikertelen, ezért a gyógyszertárból származó termékek használata ebben az állapotban lehet, hogy nem segít. A szemölcsöket bőrvírus okozta fertőzés okozza, és általában ezt a fertőzést a szervezet immunrendszere adja át. A kezelés célja körül irritálja a környező bőrt, hogy gyulladást hozzon létre, ami végül vonzza az immunrendszert, és serkenti az immunválaszt a vírus elpusztítására. Számos kémiai anyagok, jellemzően szalicilsavat tartalmazó, állnak rendelkezésre, hogy használja erre a célra.

Fagyasztás is okoz ugyanazt a reakciót a hideg károsodás. Sajnos, ez egy hamis felfogás, hogy ezek a kezelések valójában megöli a vírust közvetlenül. Nem, mivel a vírus a látható szemölcsszöveten túl is terjed. A boltban található savas és fagyasztó termékek biztonsági szempontból általában gyengék. Bár ezek hatékonyak lehetnek a kéz szemölcsök, a vastagabb bőr a láb teszi ezeket a termékeket korlátozott értékű. Ezek hasznosak, ha használják együtt orvosi kezelés egy pediatrista vagy bőrgyógyász, de a saját gyakran túl gyenge, hogy az elsődleges kezelés.

Applying something in the foot

Köröm gomba gyógymód termékek nemrég robbant fel a jelenléte a boltokban, minden kínál enyhülést a kozmikusan kellemetlen fertőzés.

Sajnos nagyon kevés helyi körömgomba gyógyszer hatol át a köröm alatti bőrfelületen, ahol a gomba lakik, és ezek egyike sem elérhető kiskereskedelmi környezetben. Ezek a termékek szabályozhatja a gomba a bőr körül a köröm, de nem kezeli a köröm gomba, és általában használhatatlan.

Cipő lapkák számos, széles körben elérhető gyógyszertárakban, minden stílus, hogy a saját szerepét. A legtöbb ilyen lapka habból, lágy kompozitból vagy gélből készült. Őszintén szólva, ezek a lapkák nagyon keveset nyújtanak a valódi szerkezeti támogatás, mivel többnyire összeomlanak és deformálódnak, amikor testsúlyt helyeznek rájuk. Ez még azokra is igaz, amelyek a lapkakép kijelöléséhez ‘lapolvasóra’ kell lépni. Egyes márkák vannak modellek, amelyek vékony műanyag lemezeket a padding több támogatást, de még ez is marginális legjobb esetben. Összességében, ezek a lapkák nyújtanak fokozott csillapítás belül egy cipő, amely drasztikusan javítja a cipő komfort szintjét. Azonban nem szabad sokat várni a valódi arch támogatás. A legkevésbé hasznos ezek a gél lapkák, amelyek csak egy kicsit több támogatást, mint a cipő saját sockliner.

A bélés is bőséges, a lábtömések általában jól működnek, hogy csökkentsék a nyomást a tyúkszemekre és a bőrkeményedésekre. Ezek lehetnek öntapadó nemezből, habból vagy szilikongélből, és különböző formákban és méretekben jelenhetnek meg. Általában, fánk alakú párna jól működik a bőrkeményedések alatt a labdát a láb, míg rugalmas ujjú párna gél alatt munka jól a tyúkszemek tetején a lábujjak. Lábujj szeparátor párna segít csökkenteni a nyomást a magok között a lábujjak, metatarsal párna biztosítja a korlátozott nyomás csökkentése alatt a csontok a lábfej. Ezek mind ajánlott, bár a szerző erősen ellenzi a gyógyszeres párnák használata, amelyek bőrkárosító savakat tartalmaznak.

Végül, hidratálók állnak rendelkezésre több száz márkanév és készítmények.

Ezek a termékek általában ugyanúgy működnek, bár az összetevők eltérhetnek. Általában a fűszernövények és kivonatok töltőanyagok és marketing trükkök, és nem nyújtanak valódi javulást a hidratáló krém hatékonyságában. A termék alapját alkotó vegyi anyag az, ami valóban megteremti a hidratáló hatást, ezért naponta kétszer kell alkalmazni, hogy hatékony legyen.

Foot Care ProductsBár az áruház címkéi különbséget tehetnek a kéz, a test vagy a láb krém között, mindegyik egyformán fog működni a bőr minden felületén. A legtöbb ember számára előnyös a standard készítmények tartalmazó víz, glicerin, petrolátum, vagy különböző olajok. Alapösszetevőként jelentősebb szárazságra vagy bőrfeltörésre van szükség tejsavra vagy karbamidra, a súlyos esetekben pedig ezeknek a vegyszereknek a receptre kapható koncentrációjára van szükség.

Mint látható, a gazdag lehetőségek a gyógyszertárban lábápolás lehet zavaró. Sok termék nagyon hasznos bizonyos lábkörülmények, míg mások pazarlás a pénzt. Amikor kiválasztja a lábápoló termékek, különösen a gyógyszerek, nézd meg az aktív összetevő vásárlás előtt, majd nézd meg az interneten, hogy hasonlítsa össze a tapasztalatok mások. Ha kétségei vannak, hívja a pedikűrösét további információért.

LEAVE A REPLY