Maradj Fiatal Eszik A Megfelelő Ételeket

Tudtad, hogy a tested nagy része a kamaszkorban van? Vagy még a kisgyermekkort is?
Lehet, hogy szorgalmasan számoltad a születésnapjaidat. De a tested más beosztásban van. A sejtek újjászületnek, és a szövetek gyakran megújulnak az élete során.

Young girl eating healthy

A forradalmi sejtes társkereső eljárás alkalmazásával az egész testen, őssejt kutató, Jonas Frisen a Karolinska Intézet Svédországban talált néhány megdöbbentő számot…

Ha a 30-asban vagy, a bordáid akár 15 évesek is lehetnek.

És a mája nem több, mint 2 éves – nem számít, hogy 20 vagy 80 éves!

A Tested Mindig Megújul.

Azt hiheted, hogy az egész tested veled együtt öregszik. De a kutatások szerint, még az agy és a szívsejtek is megújulnak bizonyos mértékben életünk során.

Hogy érezzünk közelebb a bordáinkhoz?

Először is, és ami a legfontosabb, hogy hány évesnek érezzük magunkat, sok köze van a hozzáállásunkhoz.

van egy fiatalság forrása: az elméd, a tehetséged, a kreativitás, amit az életedbe hozol, és a szeretteid életébe. Ha megtanulod, hogy érintse meg ezt a forrást, akkor valóban legyőzte age. Sophia Loren

Semmi sem üti vissza jobban a kort, mint egy életöröm.

De van néhány további taktika lehet alkalmazni a diéta, hogy ez a zestfulness megy még tovább…

Egyél Kevesebbet És Élj Tovább.

A tudósok felfedezték, hogy az evés nagyon kevés segít lelassítani az öregedést drámaian, és növeli az immunrendszered egészségét. Ha követ egy ketogén diéta, mint ez a fajta diéta nevezik, akkor speciális molekulák úgynevezett ketonok, hogy mérsékelt mennyiségben segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressz.

Korlátozza a diéta, hogy ezt a hatást nem mindenki számára. Hatalmas fegyelem kell hozzá.

De ne aggódj. Ha nem akarsz ennyire szélsőséges lenni, vannak lehetőségeid.

Healthy Looking Girl eating healthyA legtöbbünk kezdheti azzal, hogy kevesebbet eszik. A világ leghosszabb élő embereinek egyike, az okinawaiak, fenntartanak egy szokást a harahachi bu nevű evés körül. Csak 80% – ban esznek teljes ételt. Más kutatások azt mutatják, hogy evés egy nagy ebéd, nagyon kevés reggelire vagy vacsorára is segíthet javítani az egészség. Ez a hagyományos módja az evésnek a Földközi-tengeren.

Azzal, hogy megváltoztatod, hogyan eszel, és mennyit eszel, leveheted a terhet a testedről.

De vannak olyan élelmiszerek is, amelyeket szelektíven be lehet tenni az étrendbe, hogy megelőzzük az öregedést és a fiatalságot.

Maradj Fiatal Antioxidáns Gazdag Ételek

Biztos hallott már az antioxidánsok értékéről, mint az A-vitamin a diétájában. Ezek a különleges molekulák semlegesítik a szabad gyököket.

Az egészségügyi szakértők évekig azzal érveltek, hogy a szabadgyökök öregedést okoznak. Most tanuljuk meg, hogy csinálják ezt pontosabban. Az új kutatások azt mutatják, hogy a szabad gyökök különös károkat okoznak, amikor a sejtjeik erőműveiről, a mitokondriumokról van szó.

Mint az erőművek a sejtjeiben, a mitokondrium a kiindulási pont, amikor a szabad radikális expozícióról van szó. Az erőművek az oxidáció közepén vannak, ahol az üzemanyag energiává változik. A normális metabolikus folyamat során sok szabad gyököt állítanak elő.

Amikor a sejtjeid mitokondriumai megsérülnek, a sejtjeid nem tudnak jól teljesíteni. Nem tudnak gondoskodni a speciális feladataikról. Nem tudnak megfelelően szaporodni, hogy egészséges új sejteket és szöveteket hozzanak létre. Amikor a mitokondria sérült, az egész tested szenved.

Az előzetes kutatások szerint a mitokondriális károsodás izomtömeget, ősz hajszálat és még szívbetegséget okoz. a sérült mitokondriumot rákkal, izomsorvadásokkal és Alzheimer-kórral hozták összefüggésbe.

A diéta a legfontosabb, hogy segítsen a mitokondrium elhárítani ezt a támadást. Minél több antioxidánsban gazdag ételt fogyasztanak, annál jobban képes felszívni és semlegesíteni a mitokondriumban létrehozott szabad gyököket.

Milyen ételek adnak sok antioxidáns?

Keressen élénk színű gyümölcsöket és zöldségeket. A növényi pigmentek, mint a béta-karotin, a likopin, a klorofill és az antocianinok mind remek munkát végeznek a szabad gyökök felkutatásában. Tannin-gazdag ételek, mint a zöld tea és kávé is ad a szervezet ilyen antioxidáns táplálkozás. Chlorella ad a testnek egy nagyon jó ellátás az erős antioxidánsok A-vitamin és klorofill.

An aging Lady

A Cellák Ellátása A Megújításhoz Szükséges Anyagokkal

Ahhoz, hogy a sejtek könnyebben megújulhassanak, jó mennyiségű proteinre és nukleinsavra is szükség van. A szervezet használ fehérje építeni az új szövetek, valamint az enzimek szükséges megfelelő sejtfunkció. A nukleinsavakat arra használják, hogy új DNS-t építsenek.

E kritikus összetevő nélkül a sejtjeid nem tudnak megfelelően szaporodni.

Chlorella egyedülálló chlorella növekedési faktor (CGF) ad a szervezet az egyik leginkább koncentrált formái nukleinsav található a bolygón. A Chlorella CGF-je kulcsfontosságú tényezőnek tűnik a chlorella szerepe mögött az egészséges szövetek regenerálódásában.

Etesd Meg A Tested, Hogy Fiatal Maradj

Az emberek a végsőkig elmennek, hogy fiatalabbnak nézzenek ki-botox injekció és műtét. De ezek a “javítások” csak a külsőt kezelik. Azonban, ha a szervezet belső megújítási erejét használja, nem kell megkockáztatnia ezeket az egészségtelen ifjúsági támogatókat. És te is jobban fogod érezni magad!

Azáltal, hogy a figyelmet a diéta segítségével a szervezet küzd le az öregedés. Az antioxidánsokkal megadod a testednek a szükséges fegyvereket, hogy kivédje a szabad gyököket. Ha kevesebbet eszel, csökkented a stresszt a szervezetedben. És azáltal, hogy kritikus tápanyagokat adunk a sejtjeidnek, a sejtjeid könnyebben helyrehozhatják magukat és újjáépíthetik őket.

Maradj fiatal, egyél fiatalon. Add meg a testednek, amire szüksége van, hogy életképes maradjon, és megjutalmaz az energiával és szépséggel, ami már nem a fiataloknak van fenntartva!

LEAVE A REPLY