Krónikus Prostatitis És Szorongás Vagy Szorongás Természetes Kezelése

young man holding impotence medicationA férfiak többsége soha nem gondol a prosztatájára, amíg zavaró tünetek nem jelentkeznek. Nem tudják, mi a prosztata, hol található, vagy mi a funkciói.

A prosztata egy dió méretű mirigy a végbél előtt, a húgyhólyag alatt, a húgycső köré tekerve, amelyen keresztül a vizelet és a prosztata folyadék távozik a testből. A prosztata egy erős szivattyú, amely spermát és spermát bocsát ki ejakuláció közben. A szexuális aktus gyakoriságát és időtartamát is szabályozza. Ezen kívül, ez is játszik egy alapvető funkció a vizelde húgyhólyag kontrolling a vizelet áramlását. A prosztata az “ember második szíve”, a férfi reproduktív funkciójának idegi és érzelmi központja, amely mind a szexuális funkciókat, mind a stresszt irányítja.

A prosztata együttműködik, és reagál az agyalapi mirigyre, ami a hormonális rendszer vezérlőközpontja.

Egy egészséges férfiban a prosztata azt a jelet küldi, hogy”dolgozom, segíts”. Az agyalapi mirigy viszont más hormonális mirigyek, például a mellékvesék, a pajzsmirigy és a herék aktivitását indítja el, hogy az ember teste erős maradjon, és készen álljon a szaporodásra. Másrészt, az agyalapi mirigy nem reagál jól, ha a prosztata gyulladt vagy túlterhelt. Az egész férfi testét gyengévé, beteggé és inaktívvá teszi.

Az állatvilágban a hímet szaporodásra tervezték. Ha ez a természetes késztetés csökken, vagy megszűnik teljesen, a hímről kiderül, hogy túlsúlyos, gyenge és beteg; ennek következtében meghal betegségekben, vagy könnyen célponttá válik a ragadozók számára. Sok hasonlóság történik az emberi férfival. Problémák a prosztata is, hogy sok más rendellenességek a férfi szervezetében.

Köztudott,hogy a plexus, amely magában foglalja a sok autonóm idegrostok, körül a prosztata mirigy. Ezek az idegrostok stimulálják a prosztata folyadék kiürülését és a prosztata izom összehúzódását. Az autonóm idegrostok a prosztata mirigyet a központi idegrendszerhez és a medencei szervekhez, például a medenceizmokhoz, a húgyhólyaghoz, a végbélhez stb.is csatlakoztatják. Ez megmagyarázza, hogy krónikus prosztatagyulladás esetén a többi kismedencei szervben a vizeléssel, a nemmel és a fájdalmakkal kapcsolatban számos tünet fordul elő.

Szakértők úgy vélik, hogy annyi, mint 75% az összes felnőtt amerikai férfiak prosztata problémák, a prosztatarák kialakulásának fokozott kockázata. A prosztata problémák zavarják az ember vizelését, és a férfiasságáról alkotott személyes imidzsét is. A krónikus prosztatagyulladás amerikai férfiak millióit érinti manapság, hasonló ütemben, mint az ischaemiás szívbetegség és cukorbetegség.

A krónikus prostatitis jól ismert három tünete a fájdalom, a reproduktív diszfunkció és a vizelési nehézség.

Couple in Bed

Több évtizednyi tapasztalat krónikus prosztatagyulladásban szenvedő férfiak százainak kezelése során ritkán láttunk szorongás, érzelmi problémák, depresszió és álmatlanság nélküli betegeket. Az 1980-as évek óta nem csak a múltban tapasztalt fájdalmat, nehéz vizelést és intimitási problémákat ismerjük fel, hanem a krónikus prostatitis negyedik tünetét is: szorongást és szorongást.

Az elmúlt években a pszichiáterek és pszichológusok számos tanulmánya összekapcsolta a prosztata problémákat a negatív érzelmekkel és gondolatmintákkal. A legtöbb férfi, aki nem teljesít jól az ágyban, hajlamos negatív gondolatokat és érzelmeket táplálni a férfiasságával kapcsolatban.

Ez a stresszes mentális felhalmozódás miatt a prosztata könnyű célponttá válik a fertőzésre, a megnagyobbodásra és a rákra. Egy másik tényező, hogy a férfiak többsége nem akar beteg, gyenge, vagy panaszkodik, és nem hajlandó elfogadni az orvosi kezelés gondolatát. Internálják az érzelmeket, ami végül szorongáshoz, depresszióhoz, konfliktusokhoz vezethet, még öngyilkossághoz is.

Nem könnyű felismerni, ha a tünetek a krónikus prostatitis okozza a stressz vagy a stressz önmagában negatívan befolyásolja a prosztata mirigy. Ezért úgy gondoljuk, hogy hasznos, hogy összpontosítson mind a négy tünetek a krónikus prostatitis. Ez a cikk középpontjában a természetes, nem kábítószer, holisztikus kezelésére a krónikus prosztatagyulladás segítségével a különböző módszerek az alternatív gyógyszer.

Akupunktúra széles körben használják szerte a világon, mint egy nem-kábítószer-kezelés a prosztata problémák. Az akupunktúra csökkenti a medenceizmok fájdalmát és görcseit, javítja a hangulatot és az alvást, és csökkenti az aggódó viselkedést. Az immunitás ebből eredő növekedése a fertőzés és a gyulladás szempontjából is előnyös.

Prosztata masszázs már régóta a prosztata problémák kezelésére. A prosztata megtömődött folyadékának eltávolítása átjárókat nyit ki, és csökkenti a prosztata szűkülését és fertőzését. A prosztata vízelvezetés természetesen javítja a reproduktív funkciókat, és csökkenti mind a fájdalmat, mind a kismedencei izomgörcsöket.

Gyógynövények az egyik legrégebbi kezelési módszerek a földön.

A krónikus prosztatagyulladás leggyakoribb kezelése az antibiotikumok használata. Nem mindig segít, és antibiotikum-rezisztens fertőzések kialakulásához vezethet, beleértve a baktériumokat és a Candida-élesztőt. A növényi tápszerek és a gyógynövényteák különböző fűszernövényekből állnak, így a baktériumok és az élesztők nem tudnak rezisztenciát mutatni velük szemben. Néhány gyógynövény” yin ” akcióval rendelkezik, ami nyugtató hatást vált ki, és csökkenti a szorongást és a fájdalmat.

Young man who doesn't know what to doTáplálkozási kiegészítők, mint például ásványi anyagok, nyomelemek, vitaminok, aminosavak, esszenciális zsírsavak és bioflavonoidok, növelik a természetes rezisztenciát, csökkentik a gyulladást és a fájdalmat, és normalizálják az alvást és a szexuális funkciót. Tapasztalataink szerint a krónikus prosztatagyulladásban szenvedőknek alapvető tápanyaghiánya van, ami gyakran további tüneteket okoz.

Gyógyító élelmiszerek kell szerepelnie minden gyógyító programok a kezelés a krónikus prostatitis. Sok férfi szenved allergiában, és mind rejtett, mind észrevehető élelmiszer érzékenység, amely súlyosbíthatja a tünetek a krónikus prosztata.

A gyógyító gyakorlatok javíthatják a prosztata és az egész medence mikrokeringését. Viszont csökkenthetik a fájdalmat és az izomgörcsöket.

Az egész test európai tisztítását a belső mérgezés minimalizálására és a prosztata befolyásolásának megakadályozására használják. Sok betegem volt intenzív, hosszan tartó antibiotikumos kezelés, súlyos egyensúlyzavar közötti barátságos bélflóra, opportunista fertőzések, például a káros baktériumokat, Candida-gombás és/vagy paraziták.

Elégtelen szintje jótékony bélbaktériumok vezet szegény élelmiszerek felszívódását, a kimerültség, az immunrendszer, valamint a különféle emésztőrendszeri tünetek, mint a hasi görcsök, gáz, puffadás, székrekedés vagy hasmenés, bőrbetegségek, alacsony hangulat, stb. A vastagbél hidroterápiája és a barátságos bélflóra helyreállítása különösen előnyös azoknál a férfiaknál, akiknek hosszú kórtörténetében prostatitis szerepel. Minden nap látom a pozitív eredményeket.

Orvosi hipnózis, relaxáció, egyéni CD hipnózis otthoni használatra, és más elmetest technikák természetesen csökkenthetik a szorongást, az alacsony hangulatot, a fájdalmat és az álmatlanságot, és visszaállíthatják a szervezet természetes öngyógyító mechanizmusát.

Krónikus prosztatagyulladás és szorongás, szorongó viselkedés összefüggő állapotok. Állandó fájdalom és kényelmetlenség, gyakori vizelés, merevedési zavar, és a jövőtől való félelem megkeserítheti az életet. Holisztikus, természetes, nem kábítószer-kezelés a szorongásra és a krónikus prosztatagyulladás egyéb tüneteire összpontosítva még azok a férfiak is segíthetnek, akik éveken át sikertelen kezelésen estek át, hogy stabil remissziót érjenek el.

LEAVE A REPLY