5 perc naponta, hogy elolvadjanak a fontok!

Dolgozz a napi rutinodon, attól kezdve, hogy felkelsz, amíg le nem fekszel, és ha nincs SOP-od, akkor szerezz egyet. Tervezd meg és éld, mert ez az életed, és ha nem veszed át a tulajdonjogot, és nem irányítod az útját, akkor bárhol végezheted, és sehol sem.

Ne hagyd, hogy a külső erők ellopják az életed. Teljesen komolyan mondom, hogy meg kell megközelíteni, az élet ugyanúgy vezetői megközelítés az üzleti, a Szokásos Eljárás, egy minta, dokumentálása folyamat, eljárás, egy várható érték, a teljesítmény, valamint a módját, hogy ne engedélyezze a kifogásokat, majd emelje fel az elszámoltathatóság.

Ha komolyan beteg él a diéta börtönben alkotott, akkor tudod, hogy addig, amíg állást a változás azzal kezdődik, hogy hogyan éld az életed, semmi sem változik. Az igazsággal kell kezdened. Az igazságot arról, hogy ki vagy most, és hogy ki akarsz alakulni a szokásos eljárás szerint.

Az illúzió, hogy a diéta véget vet a vágyaidnak, nem az. Akkor ér véget, ha úgy dönt, hogy lezárja a réteget ásó fel a gyökerek helyett hacker a gyomok. A gyökerek, amik az apályból táplálkoznak és az érzelmeid áramlanak, védtelenné és sebezhetővé tesznek. Tehát a siker tervének strukturálása, a SOP, elengedhetetlen a root rendszer átirányításához és átalakításához.

A legfontosabb, hogy felépítsd a SOP-odat.

Dolgozd ki a rutinod. A céltudatosság azt jelenti, hogy minden nap jól érzed magad, bármi is történik. Céltudatos döntéseket jelent. Emlékeztetők a művelés művészete hogyan kell jól érezni magát. Ez azt jelenti, hozzáállás, hogy dobja citrom citrom-aid, vált könnyű ribancok nevű grip és panaszkodnak leckéket hangsúlyozva, hogyan kell jobban csinálni legközelebb.

Piramis szerkezet. Kezdje minden nap elején, és számolja meg az áldását. Emlékeztesd magad, miközben a tükörbe nézel, mi olyan jó az életben. Kezdd azzal az élettel, amit látsz, a sajátoddal. Kiélvezni minden egyes eszközt, és megkérdezni, hogy boldogulnál nélküle? Az egész csomagod működik, és elképesztő vagy, ha jobban belegondolok! Ismerd be, hogy a te nagy szerencséd most van, hálából éled az életed, és kifejezed örömét és dicsőségét!

Az arckifejezésed élénk színeket sugároz. Lásd magad a tükörben és kínáld meg magad egy mosollyal.

“Minden alkalommal, amikor mosolyogsz valakire, ez egy tett a szeretet, egy ajándék, hogy az a személy, egy gyönyörű dolog.”Teréz Anya

Szeresd magad mosolyogva. Kéz a kézben jár a szavaiddal, amik halkan azt mondják: “te vagy a legfontosabb ember a világon, és szeretlek. Köszönöm, hogy törődsz velem.”

Szeresd magad döntéssel. Döntsd el, hogyan fogod megtapasztalni a napodat, és hogyan fog a világ megtapasztalni téged. Gyakorold az önismeretet, és hogy milyen szándékaid vannak a szerelemben, a kedvességben, a barátságban, a megbocsátásban, a nagylelkűségben. Ezek a szándékok növelik a hangulatot, és élénk színeket sugároznak.

A legjobb énedet ragyogó árnyalatokban adod elő. A sötét megvilágítású terek az elméd, és rájössz, hogy a képesség, hogy megváltozzon minden pillanatban rajtad múlik. Választhat világos vagy sötét. És a színválasztékod határozza meg, hogy a legjobb barátod vagy a legrosszabb ellenséged leszel-e.

A szabvány szilárd: ne hagyja, hogy a leépítések által Ön vagy mások. Nem tűrjük az önbántalmazást. Az elfogadás az új működési szabályod, azzal együtt, hogy nem kell szeretned a mintás viselkedést, de hagyod, ami történt, és elengeded. A felidézés és a megbánás egy régi bántalmazási taktika,amit nem hagyhatsz ki. Engedd el a hibákat, és fedezd fel az új módokat, hogy csökkentsd a kísértéseket, amik veszélybe sodornak.

A detox élet fejlesztése és gyakorlása. Szolgáld ki magad úgy, ahogy másokon segítesz, a barátaidon, a családodon, a háziállataidon. Légy támogató és kedves, és olyan éles kérdéseket tegyél fel, amelyek felelősségre vonnak és a jó irányba tartanak.

Eljárás: vezetői készségfejlesztés

Döntse el Korán minden nap, vagy az este előtt, hogy hogyan fog gyakorolni jobb menedzsment készségek körül élelmiszer.

Mit tudsz csinálni egy nap, hogy csökkentse legalább 500 kalória. Feladod a kenyeret? Második adag? Nincs gyorskaja vagy magas kalóriatartalmú ital? Mi lenne, ha kihagynánk a magas fruktózlevet és üdítőt? Sütve sült? Rendelj fűszereket az oldalán, salátaönteteket, szószokat, máz az oldalán, te irányítod, hogy mennyi, és hogy ez egy zápor a gobs. Megszünteti 500 kalória minimum minden nap az okosabb döntéseket, és hamarosan nyilvánvaló, hogy lehet, hogy ez a módja az élet. Egész nap válogathatsz és játszhatsz, és mindig a helyes úton járhatsz.

Oktatás és élelmiszercímkék olvasása. Rendelj listát, és soha ne vásárolj éhesen. Működj egy megállapodással, amit előtte köttetsz, és tartsd meg a szavad. Egyes megállapodások kezelhetők:

Ez az alkalmazás a hirdetések által támogatott. Próbálja szezonális friss gyümölcsök angel food cake. Oszd meg a zsírmentes fagyasztott joghurtot a friss gyümölcs és banán között. Keverjük össze a friss, sótlan diókat mazsolával, és szórjuk meg friss gyümölcsökkel. Légy kreatív.

Ne vegyél csábító desszertet két hüvelyk hozzávalóval.

Legyen az élet egyszerű és könnyű tárgyalni. Készíts zselét.

Egyél természetes sima dió, dió, mandula, filberts, pekándió kis mennyiségben egy időben, így rágni egy csomó, miközben fogyaszt egy kicsit. Vegyél alacsony zsírtartalmú, alacsony nátriumtartalmú dolgokat, a levegő pattogatott kukoricát, és kerüld el a buja és dekadens csábítását, mert semmi érzéki nincs a fájdalmadban és a bűntudatodban másnap reggel. Emlékezz rá.

Írjon világos napi célok az este, mielőtt felvázolja a terveket, hogy elérjék a jó eredményeket. Állítsa be a személyes határokat, és figyeljen a stressz túlterhelésre. Egyezkedj magaddal, mielőtt elmész vacsorázni, vagy társasági eseményekre mész. Értékelj mindent a kihívásaiért és a gyengeségéért, mert pontosan tudod, hogy mi a bukásod. Akkor dolgozz a kockázatkezelési terveden. “Egy desszertet engedélyezek. Nincs másodperc. Egy adag kenyér, vaj nélkül. Egy főfogás, semmi több. Egy kis adag előétel és nem több, mint kettő. “Stb.

Utasítsd el a gondolatot, hogy megállapodsz és kicsalod magad a mókából. Utána nem jó móka, ha tele vagy bűntudattal és büntetéssel. Vegye észre, hogy a hatalom mellett döntött. Nagy különbség az Ön-előnyök között.

Saját szeretetből működj, az egyetlen életedért. Figyelj mindenre, mint a saját forrásaid kezelőjére. Olvassa el a hozzávalókat minden vásárol, mert számít, hogyan használja, vagy nem használja a hatalom. Ez nem azt jelenti, hogy nemet mondasz, vagy igent mondasz, hanem azt, hogy megtartod a hatalmad, bárhogy is döntesz. Ismerve az út szabályait, amit a te SOP-od vezet.