Férfi szexuális teljesítmény – a leggyakoribb problémák mellett korai magömlés

Man Looking like problematic

Míg a korai magömlés egy olyan állapot, amely hatással van a férfiak a világ minden tájáról vannak más feltételek, amelyek megakadályozzák a férfiak kielégítő nők, és elérjék a megelégedést maguknak a hálószobában.

Impotencia

Az impotencia átka jobban hat a férfiakra, mint valaha. Ez az állapot a második leggyakoribb állapot, ami befolyásolja a férfiak szexuális teljesítményét. Az első természetesen a korai magömlés. A férfi impotencia komoly hatással lehet nemcsak egy férfi teljesítményére az ágyban, hanem az önbecsülésére és férfiasságának mélyebb pszichológiai aspektusaira is. Annak a képességnek, hogy egy férfi számíthat a “kis társára”, hogy azt tegye, amit tennie kell, nagyon sok köze van az ágyban, a munkában és az életben lévő férfi viselkedéséhez.

Szinte minden férfi szembesül valamilyen szexuális kihívással az életében. Az impotencia erectilis dysfunctio vagy ED néven is ismert nagyon nehéz egy férfi számára, hogy szembenézzen vele, és még nehezebb, hogy segítséget kérjen. A világ 150 millió impotenciában szenvedő férfijának kevesebb mint 10% – A kér kezelést.

Tanulmányok kimutatták, hogy az útvonal a szex minden két nap növeli a spermaszám, ami sok férfi azt jelenti, hogy nem impotens. Beleértve a szeretkezést, mint a szexuális fizikai testmozgás egyik formáját, a férfiak gyakran testileg egészségesebbek és erőteljesebbek lesznek, és elhitetik vele, hogy az impotenciája nem számít. Sajnos az impotencia kérdése sem gyógyír. Sok tényező járul hozzá az impotenciához, beleértve a fizikai tényezőket, a pszichológiai tényezőket és az életstílust.

Fizikai Tényezők

Az olyan betegségek, mint a cukorbetegség, a veseelégtelenség férfi impotenciát okozhatnak, bár ez nem kimerítő felsorolás, és a felsorolt állapotok sem utalnak egyértelműen impotenciára. Néhány fizikai tényező, ami impotenciához vezet, magában foglalhatja az idegkárosodást, az agysérülést, a gerincsérülést és még a túlzott maszturbálást is! A túl gyakran Maszturbálás gyengítheti a herezacskóban termelődő spermasejteket, ami hatással lehet egy férfi szexuális potenciájára.

Pszichológiai Tényezők

Néhány pszichológiai tényező, amely befolyásolja a szexuális teljesítmény egy férfi közé pénzügyi nehézségek, a rossz táplálkozás, sőt a szegénység. Azonban vannak férfiak, akik szegénységben élnek, és több gyermekük is van. Ez azt jelenti, hogy bár a szegénység valódi tényező, inkább fizikai tényező, és hogy az ember hogyan kezeli a szegénységet, az a pszichológiai tényező, ami impotenciát okozhat. Az impotencia egyéb mentális tényezői lehetnek kapcsolati stressz, feszültség, félelem vagy bűntudat.

Couple Having a Problem

Életmód Tényezők

A táplálkozástól az alvásig és a szokásokig minden hatással lehet a férfi szexuális potenciájára. Az alkoholt, a dohányzást és a gyógyszereket elsősorban az impotencia gyógyítására kell kerülni. A rendszeres testmozgás és a megfelelő mennyiségű pihenés szintén segít az önbecsülés és a libidó növelésében.

Gyenge Erekció

Általában a gyenge erekció orvosi magyarázata az, hogy az erek nem kapnak elegendő vért a merevedés fenntartásához. Ez pusztító hatással lehet egy olyan emberre, akinek mindig is egészséges és erős erekciója volt. A gyenge erekció miatt az ember nem érzi magát teljesnek, szégyelli magát, és szexuálisan hatástalannak érzi magát. Számos tényező okozhat gyenge erekciót, beleértve az egészségtelen artériákat, az izmot és a rostos szövetszerkezetet, valamint számos egészségügyi problémát.

Mivel a férfi nemi szervek a legérzékenyebb részei egy férfi testének, tükrözik a kényelmetlenség, betegség, sőt táplálkozási problémák jeleit. Ha egy férfi figyelmen kívül hagyja a tüneteket, és nem kér megfelelő segítséget a helyzet orvoslásához, a szexuális élete és a lelke szenvedhet. Miközben a pénisz és a reproduktív rendszer megvitatása személyes ügy a legtöbb fontos, hogy ha szenved bármilyen formája pénisz “illetlenség” meg kell látni egy szakember.

Az alkohol, a kábítószerek és a dohányzás közvetlenül befolyásolhatja a szexuális funkciókat, és közvetetten befolyásolhatja azokat olyan betegségek, mint a kardiovaszkuláris betegségek, a szklerózis multiplex és a hormonális zavarok, amelyek teljes szexuális fogyatékosságot okozhatnak. Míg a 65 év feletti férfiak hajlamosak a gyenge erekcióra, a 40-65 év közötti Férfiak megtapasztalják azt a félelmet és szorongást, amit a gyenge erekció okozhat egy sokkal hangsúlyosabb középkori válsághelyzetben.

A maszturbáció megváltoztathatja az egyén testkémiáját, és irritálhatja a belső szerveket és mirigyeket, amelyek viszont különböző szexuális rendellenességeket idézhetnek elő. A hormonális egyensúlyhiány, a prosztata duzzanata, a paraszimpatikus ideg gyengülése és a PC izmok gyengülése kevés olyan gyakori kérdés, amely a maszturbáció mellett elősegítheti a férfi testben.

Elsődleges kezelés a beteg gyenge erekció, hogy korlátozza a maszturbáció gyakorisága nem több, mint 2-3 alkalommal hetente. Mivel a maszturbáció felett a gyenge erekció fizikai és nem pszichológiai állapot, a Kegel testmozgás és a megfelelő pihenés ismert, hogy jól működik a korábbi merev tag helyreállításában!

Penis-Rendellenesség

A pénisz rendellenesség könnyen kimutatható, és sok tünet észrevehető a pénisz felszínén anélkül, hogy a hálószobában, mielőtt észrevennék. Az olyan tünetek, mint az izomgörcsök, a vizelet áramlásának megállítása és elindítása önkéntelenűl, a pénisz rángatózás és a stimuláció nélküli rángások, pénisz-rendellenességre utalnak. Ha nem kezelik, izomfájdalom, a bőr gyulladása és a pénisz duzzanata, esetleg büdös szag, sebek, vérzés és fájdalom alakul ki, ha a péniszt megérintik vagy bármilyen módon manipulálják. Súlyos esetekben az erekcióról ismert, hogy néhány napig tart.

A man thinking deepEz képtelenség, hogy egy erekció sokáig a szeretkezés során számos különböző lehetséges oka van. A legfontosabb a vénák vérellátásának zavara, valamint a membrán teljes hiánya, amely a már bent lévő vérhez szorosan tartja a kioldószelepeket. Lényegében a pénisz nem tudja szinkronizálni a két eseményt, és úgy működik, ahogy az várható vagy kívánatos. Diabetes mellitus egy krónikus betegség, hogy ha nem elnyomott korai károsítja az idegeket, és folytathatja, hogy megzavarja más szervek a test, beleértve a pénisz. A kismedencei terület rendellenességei, beleértve a prosztatarák kezelések, prosztata műtét és egyéb” messing with the parts ” társított genitális terület károsíthatja a szexuális válasz a pénisz.

Mit lehet tenni a szexuális problémák kezelésére és a Szexuális vitézség javítására?

Lehet költeni egy csomó pénzt merevedési zavar gyógyszerek, mint a Viagra, ami az Ön számára egy teljes, kemény erekció, de változó az életmód a legjobb esélye a ténylegesen a kérdés.

  • Egészséges táplálkozás
  • Gyakorlat
  • Kerülje a dohányzást, a drogokat és az alkoholt
  • Elég pihenni
  • Csökkenti a stressz
  • Limit maszturbáció
  • Fejlődő pénisz ellenőrzés P. O. N. R és Kegel gyakorlatok
  • Állítsa be és állítsa be a gondolkodásmódot

Megkérdezheti, hogy ezek az egyszerű változtatások miért nem szerepelnek a vényköteles gyógyszerekre vonatkozó információkban, mert ezek természetes lehetőségek, természetes gyógymódok és természetes jogorvoslati lehetőségek, amelyeket személyesen adhat hozzá bármilyen gyógyszerhez, amit a szakember felír vagy ajánl. Vegye figyelembe, hogy az életmódváltás nem csak pénzt takarít meg, hanem egészséges változások lesznek az egész életében, így egészségesebb, boldogabb és magabiztosabb, ami természetesen sokkal szexibb és szexibb érzéshez vezet!

LEAVE A REPLY