Egészség és Wellness

Az egészség és wellness kifejezést gyakran használják felcserélhető módon, de a jelentése kissé különbözik egymástól. Az egészség meghatározható fizikai létünk állapotaként, legyen az jó vagy rossz. Az egészségi állapotunk különböző tényezőktől függ, mint az öröklődés, a környezeti állapot, az ételek és italok megválasztása, fitness és gyakorlatok, alvás és pihenés, gondolatok és érzelmi lelkiállapot. Wellness másrészt határozza meg, mint az általános folyamat fenntartása egy általános állapot jó egészség, ez magában foglalja a tudatos döntés az érintett személy, hogy megtapasztalják wellness, míg az egészség egyszerűen azt jelenti, a személyek állapotát.

Az együttes kifejezés egészség és wellness egyszerűen definiálható, mint a törekvés az általános egészség, ami az embereket illeti. A kifejezést gyakran használják a jobb életmód előmozdításának eszközeként. Az egészségügyi és wellness szlogen az emberi törekvés különböző aspektusaiban a marketingesek kezében egy erőteljes eszközré vált. Azonban sokan elfogadják az egészséges életmódhoz való hozzáállást, míg néhány vállalat a nyereség gereblyézésével van elfoglalva.

Sok élelmiszer-kiskereskedő

Gyorséttermi ízületek, vitaminok és étrend-kiegészítők láthatták termékeik iránti megnövekedett keresletet az egészség és a wellness alakulása miatt. Azonban sok cég lesz negatívan érintette ezt a tendenciát, például a dohánytermékek gyártók gyorskajáldák – de elkezdték módosítása a stratégiák, hogy megfeleljen a vásárlói igényeknek bevezetésével egy másik márka, a termékek, amelyek tökéletesen illeszkednek a fogyasztók igényeit, vágyait.

Az egészségügyi és wellness száradás mögött húzódó tényezők annak az aránynak tulajdoníthatók, amely mellett az elhízás növekszik az amerikaiak között 1990 – től 2005-ig. A szívbetegség, a rák és a különböző élelmiszerekkel kapcsolatos betegségek magas aránya csillagászati ütemben növekedett. Ezek a véres mesék végül felhívták az emberek figyelmét az egészséges életmód igényeire, ezt a felfedezést egy sor megfelelő kutatással illesztették össze, és sok dolgot tártak fel az emberi anatómiáról és a kapcsolódó egészségügyi kockázatokról.

Ezért egészségügyi, wellness lehet mondani, hogy egy többdimenziós kérdés, mert lehet tulajdonítani a teljes emberi létezés. Ez magában foglalja, hogy tudatos erőfeszítéseket, hogy javítsa a személyes általános egészségi állapot, a leggyakoribb elemi szlogenek az üzleti egészség és wellness:

Egyen egészséges ételeket:

Az egészségügyi élelmiszer-fogyasztás tekinthető a legfontosabb tényezőnek a jó egészség elérésében. Az egészség és a wellness együtt jár azzal, hogy az étel, amit fogyasztunk, fizikai egészségünket is tükrözi. Ezért az ésszerű étrend fenntartásának szokásai az egészség és a wellness általános elképzelésében jelentős hajtóerővé váltak.

Tartsa Fitt:

Ahhoz, hogy fit nem mindig jelent emelés nehéz súlyok, de általában úgy véli, hogy az egészség és wellness kell tartalmaznia egy csomó fizikai testmozgás, mint a séta, vagy segít a háztartási magok.

 

Vágd le a jó mérgeket.:

Az egészségügyi és wellness trendek magukban foglalják a veszélyes élelmiszerek csökkentését, amelyek betegséget okozhatnak, egyes szokások társadalmilag elfogadhatók, de ennek eredményeként hatással van általános jólétünkre. Néhány jó méreg a dohányzás, betartani a sebességkorlátokat, vagy elkényezteti a felesleges zsíros élelmiszerek fogyasztása.

8.Vigyázz, Háború Van Az Egészségünkre!

Ez az üzenet különösen azoknak szól, akik nem tudnak róla.’Az Ön, családja és barátai jóléte érdekében elengedhetetlen, hogy a következő információkat figyelembe vegye. Háború van az egészségünk ellen. A világ népességének jelentős részének egészségét szisztematikusan tönkre akarják tenni.

Ahhoz, hogy ellensúlyozza ezt a tervezett menetrend van szükség, hogy oktassa magát arról, mi folyik itt: hogy tájékozott döntéseket az egészségre, miközben oktatja mások, hogy ugyanezt… Mielőtt belemennék, először is, itt van egy kis háttéranyag.

 

A Fabian Society-t Fabius Maximus Római diktátorról/tábornokról nevezték el. A hírneve a katonai stratégiája volt. Ahelyett, hogy olyan csatákat vívna, ahol a győzelem vagy a vereség lenne a végeredmény, olyan taktikát alkalmazott, amellyel a hadserege legyengítette az ellenséget hosszú ideig. Aztán, mivel az ellenség annyira legyengült, a serege csak közbelépett, és kis ellenállással átvette az irányítást.

-Ez egy hasonlat, mi folyik az uralkodó elit egészségügyi napirend: Miután módszeresen rombolja az egészségét jelentős számú a világ emberi népesség, azok még életben lesz annyira legyengült, hogy kis ellenállás ajánlatot, az uralkodó elit fogja, akkor vegye át, ahogy akarják a tervezett Új világrend globális fasiszta diktatúra.

A háború az élelmiszer és GMO (géntechnológiával módosított szervezetek)

A terv részeként az uralkodó elit teljes ellenőrzést akar a világ élelmiszerellátása felett. A stratégiájuk az, hogy GMO formájában birtokolják és irányítsák az élelmiszerellátást. A cél az, hogy elfogyasszuk ezt az ételt, hogy cserébe módosítsanak minket, miután mérgező géneket fogyasztottunk, így gyengítve az egészségünket.

Hogy GMO elfogadott, a hamis tudomány akkor fizeti ki egyes vezető politikusok, hogy jóváhagyja bizonyos törvények, hogy adja meg nekik a szükséges szabadságot, hogy előre a menetrend… Ahelyett, hogy a GM-vállalatokat felügyelnénk, a klasszikus forgóajtós forgatókönyv hagyományai szerint számos politikus nekik dolgozik.

Gyorskaja

Az évek során nem meglepő, hogy sok láttunk növekedése magas cukor -, magas-só, csúnya transz-zsírok, kémiai laden metabolikus méreg, gyorsétel, hogy korrelál 1% – os emelkedése az elhízás minden évben egy egész katalógus egyre betegségek. Junk food hatása célzás bizonyos idegsejtek bizonyos régiókban az agyban, így nagyon addiktív.

– Mindez addig tart, amíg a kormányzati Irányelvek hatására a vitaminokkal és ásványi anyagokkal szigorították az egészségügyi élelmiszerraktárak ellenőrzését… és igazságtalanul rossz sajtó elé állítja ezeket az alternatívákat.

Kényszeroltott oltások

A zsarnokság egy másik formája létezik a kormányban, amely erőlteti az oltást. A kapcsolódó irányelvek gyere leple alatt, még csak azt teszem, ami a legjobb neked, de ez nem logika, mivel van egy csomó lektorált okirati bizonyítékok mutatják, hogy a védőoltások lehet hatékony, mert az nagyon betegséget kapott, vagy akár kárt megölni a toxicitás, a toxikus túlterhelés.

A gyermekek megcélzott kap valami, mint 25 plusz oltások előtt 6 éves, gyengíti az immunrendszer esetleg életük végéig, amely része a Fabius Maximus taktika, hogy azok nőnek fel, hogy könnyebb irányítani, mert gyengülő beteg egészség. Aztán számos besúgó felfedte a kapcsolódó csalárd tudományt…

Mint az ellentétes politikai pártok, a mainstream média sem vitatja ezt meg, hanem az oltást támogatja. Ez azért van, mert mind az ellentétes politikai pártokat, mind a mainstream médiát az uralkodó elit irányítja a saját multinacionális gyógyszergyártó cégeikkel, akik az oltóanyagokat adják.

– Ezek a politikák/menetrend befolyásolja a személyes szuverenitás, valamint a szabadság, megtagadják tőlünk a jogot, hogy a döntést a magunk számára az egészség, nem is beszélve az üldözés kell visszautasítjuk… A hatékony naturopátiás alternatívák számos formája, mivel a kezelést igazságtalanul törölték, kigúnyolták és elnyomták, mert ellenkeznek az orvosi / gyógyszerészeti intézmény rendkívül jövedelmező modelljével.

Összefoglalva

Ez nagyon röviden megmutatja, hogyan és miért van háború az egészségünk ellen: az emberi faj ellen. Ha vissza akarjuk szerezni jogos szuverenitásunkat, megalapozott döntéseket hozni az egészségről, akkor itt az ideje, hogy aktívak legyünk. Ez a kérésem, hogy csatlakozzon hozzám a kampányban, ahogy csak tud.