Denta Seal funkció, hogyan kell használni, hol lehet vásárolni, gyógyszertár, ár, online

Denta Seal - művekAz elmúlt 10 évben a fogfehérítés területe mind a fogorvosi rendelőben, mind otthon Denta Seal mérhetetlenül megváltozott. Lényegében két különböző módszer van a fehérebb fogak megszerzésére: fogfehérítés (irodai), otthoni kezelés. Fedezze fel néhány titkot fogfehérítés, hogy a fogorvos reméli, hogy soha nem mondom el!

MÓDSZER #1: FOGÁSZATI (IRODAI) FOGFEHÉRÍTÉS

Első kézből mondom, a Denta Seal fogorvosok szeretik a beteget, aki fogfehérítést akar a fogorvosi rendelőben. A ’90-es évek elején csak egy lehetőség volt.

Denta Seal – Magyarország, értékelések

A fogorvosa fogmintákat készít a fogairól, elküldi őket a laborba, és 5-10 nap múlva visszakapja az egyedi fogfehérítő fogvédőjét. Aztán ülnél a fogszékben 1-2 órán át, Denta Seal Magyarország ezekkel a műanyag fogfehérítő penész tele peroxiddal (nagyon alacsony koncentrációban) préselt fogak és íny.

3-4 látogatás után a fogait hivatalosan fehérebbnek nyilvánították (és általában azok voltak), és hazaküldték egy szép 500 – $1,000-os számlával fizetni. És persze fehérebb fogakkal.

Én leszek az első, aki beismeri, fogfehérítés hosszú utat tett meg az elmúlt 10 évben. Most a értékelések Denta Seal legnépszerűbb fogfehérítés fogászati irodai eljárás ismert lézer fehérítés (vagy teljesítmény fehérítés, Argon fehérítés, stb.) egy rövidebb folyamat. Alapvetően ez a Denta Seal Magyarország fogfehérítés eljárás áll az alkalmazás koncentrált peroxid gél a fogak, majd a következő órában ül egy fogászati szék a száj széles nyitott, míg egy speciális fény (általában argon) ragyog rá a fogak fehérítő paszta, hogy viszont értékelések Denta Seal kémiailag reagál a peroxiddal, hogy befejezze a fogfehérítés folyamat a lehető legrövidebb idő alatt.

Denta Seal – észrevételek, vélemények

Denta Seal - mellékhatások

Ez fogfehérítés eljárás működik. Bár, sok fogorvos azt mondja, hogy kapsz egy fehérebb mosoly ismételt tálcán alkalmazások, mert a fogak fehérítő peroxid marad érintkezésbe észrevételek Denta Seal a fogak hosszabb ideig. A hátránya az, hogy még mindig kap megragadt a zsír $500 – $1,000 bill (legalább a jó fogfehérítés eljárás).És még mindig vissza kell jönnöd 6 hónappal később egy újabb fogfehérítésre (elnézést – egy kis frissítésre!), vagy kapsz néhány vegye haza fehérítő elemek. Akkor miért költött 500-1000 dollárt egy irodai fogfehérítő eljárásra?

Szerencsére, mint a legtöbb Denta Seal vélemények más dolog az életben, a technológia közbelépett, hogy a fogfehérítés könnyebb és megfizethető!

MÓDSZER #2: OTTHONI FOGFEHÉRÍTÉS

Azt mondom, ez egyszer csak, hogy ez ki a nyílt, most már lehetséges (szinte minden esetben) elérni a “fogászati iroda” minőségi fogfehérítés, a kényelem a saját otthonában! “Otthon” fogfehérítés észrevételek Denta Seal vett egy harapást ki (bocs a szóviccet) a “in-office” power fehérítő rendszerek, ahol több millió vállalati reklám dollárt most versenyeznek a kényelem fogfehérítés otthon.

És jogosan…

Néhány évvel ezelőttig a fogfehérítés meglehetősen összetett folyamat volt. A nehéz Denta Seal vélemények része volt, hogy azok felszerelt szájüregeket minden beteg, ezért egyedül, otthoni fogfehérítés nem volt lehetőség a legtöbb ember.

Denta Seal – összetevők, ellenjavallatok

LÉNYEGÉBEN VANNAK 3 KÜLÖNBÖZŐ OTTHONI FOGFEHÉRÍTÉS LEHETŐSÉGEK ÁLLNAK RENDELKEZÉSRE

FOGFEHÉRÍTÉS OPCIÓ # 1-ECSET-ON FEHÉRÍTÉS

Mosás-on fogfehérítés az igazgató egy nagyszerű koncepció, csak mossa meg a formula, hagyja, összetevők Denta Seal hogy megszárad a fogak, és hagyja, hogy maradjon a fogak éjszakára. Egyszerűnek hangzik, igaz?

A valóságban, a fogfehérítés célja a szegmens a nyilvánosság, amely szerelmes a rövidítések(más szóval, azok számára, akik nem akarják tölteni az időt, hogy ezt az első alkalommal). Ecset-a fogfehérítés két fő hibája:

1. Amikor mosás a fogfehérítés formula, ez támaszkodik a feltevés, hogy meg fog száradni a fogak. Ez elvileg összetevők Denta Seal nagyszerű, de ha a fogfehérítés formula nedves (azaz a nyál vagy a Nyalás a fogak), akkor lesz igazán könnyű dörzsölje le egyes részeit a képlet. És találd ki, mi történik, ha csak egy részét dörzsölöd le a fogfehérítő formulának? Megvan – nem kapsz egyenletes fehérítő eredményt! Kiderült, hogy foltos és foltos.

2. A második hiba a legtöbb fogfehérítés, ahogy én látom, az összetevők. Ha megnézi a vezető Denta Seal ellenjavallatok ecsetfehérítő összetevőinek listáját, láthatja, hogy az első összetevő az alkohol. Ha olvastad a “Bad Breath Bible” című könyvemet (http://www.TheraBreath.com/web/art/l/badbreath.asp) akkor már tudod, hogy az alkohol szörnyű a lehelet! Valójában, biztos vagyok benne, hogy az ok, amiért adtak alkoholt a fogfehérítő formula, mert szükség van, mint egy szárítószer (valami, ami kiszárítja a formula, hogy állítólag marad a fogak éjszaka). Azonban ez még mindig nem csökkenti a hatását az ínyére és a lehelletére. A legtöbb fogfehérítő Denta Seal ellenjavallatok készítmény glicerint tartalmaz, ami szó szerint kiszívja a nedvességet a fogzománcból, és ez az elsődleges oka a fogérzékenységnek a fogfehérítésből.

Denta Seal - fórum

Denta Seal – összetétel, művek

FOGFEHÉRÍTÉS OPCIÓ # 2-CSÍKOK RAGAD A FOGAK

A második leggyakoribb típusú otthoni fogfehérítés használata fogfehérítés csíkok. A fő összetétel Denta Seal csalija ennek otthoni fogfehérítés lehetőség a csíkok egyszerűsége a használat, Könnyen alkalmazható, Nem szükséges előkészítése. Ismétlem, mindenki szereti a rövidítéseket, igaz? Sajnos, ismét ez pontosan az a fajta fogfehérítés a végén kap! Hadd magyarázzam meg…

A fogakra ragasztott csíkok általában felső csíkot és alsó csíkot tartalmaznak, amelyek művek Denta Seal mindegyike a fogak külső felületéhez tapad. Gondold át egy pillanatra…Teljesen lapos a fogad? Persze, hogy nem – vannak mélyedések és barázdák, különösen a fogak között. Képzeld el, hogy egy kerítést festesz, és csak fested a festéket kívülről, anélkül, hogy időt szánnál arra, hogy lefestsd Denta Seal összetétel a barázdákat a falábak között. Az a kerítés elég viccesen nézne ki, nem? Szépen festett kívül, de a barázdák között minden fa deszka, még mindig sötét, kopott, az összes régi festék mutatja.

Ha fogfehérítő csíkok, ugyanez a dolog könnyen megtörténhet a fogak, ha nem óvatos. Minél fehérebbek lesznek a fogaid, annál kifejezettebbek azok a kopott repedések! Végül úgy is végződhet, mintha kis rések lennének a fogaid között. Határozottan nem a kívánt eredményt!

FOGFEHÉRÍTÉS OPCIÓ # 3-TÁLCÁK FEHÉRÍTŐ GÉL

A fehérítő géles tálcák még mindig a legjobb kombinációját biztosítják a legkedvezőbb és leghatékonyabb fogfehérítésnek. Mivel én vagyok a fogorvos, én is hadd be Denta Seal néhány kis titkot (néhány titkot, amely a legtöbb fogorvos lő rám, mert azt mondom, mert ez nekik több ezer elveszett jövedelem)!

Először is, a legtöbb fogfehérítés gels elérhető a fogorvosnál pontosan ugyanaz. Nagyon kevés különbség van az egyik fogorvos a másik, ez azért van, mert a gélek által megfogalmazott kis számú gyártó.

Másodszor, a legtöbb fogfehérítés gels elérhető kiskereskedelmi üzletek nagyon rossz minőségű. Egy művek Denta Seal raktárban vagy egy teherautón ülnek, ki tudja, mióta, és mivel úgy tervezték őket, hogy” alacsony költségűek”, nagyon alacsony koncentrációban vannak aktív összetevőik. A régebbi fogfehérítő gélek csak 16% – os karbamid-peroxidot tartalmaznak.

Denta Seal – forum, ár

Harmadszor, az egyetlen közös dolog a fogászati rendelőben és a “boltban” fogfehérítő gélek között, Denta Seal forum hogy mindketten glicerint használnak hordozóanyagként. Most már nincs semmi baj a glicerinnel önmagában. Egyáltalán nem veszélyes. Ha azonban karbamid-peroxiddal keverik, a glicerint arra használják, hogy a zománcból vizet szívjanak ki, hogy felgyorsítsák a fehérítési forum Denta Seal folyamatot. Ez okozza a leggyakoribb mellékhatása fogfehérítés-érzékeny fogak! Ezért, akkor lesz akar-hoz talál egy fogfehérítő termék, amely nem használ glicerin bázis.

FELFEGYVERKEZVE EZZEL AZ ÚJ FOGFEHÉRÍTŐ TUDÁSSAL, MOST MIT KELLENE TENNIE?

Denta Seal - ár

Vannak négy kulcsfontosságú összetevők azt ajánlom, hogy győződjön meg arról, hogy a lehető legjobb fogfehérítés eredményeket minden alkalommal.

1. Közvetlenül a fogfehérítés előtt, mosson fogat két percig oxigenáló fogkrémmel kombinálva a legjobb természetes polírozó szerekkel és aloe verával, hogy erősítse az ínyét és megelőzze az érzékenységet. Így biztos vagy benne, hogy a fehérítő gél közvetlenül érintkezik a fogzománc (helyett fogkő).

2. Használjon formabeillesztő szájtálcát, amelyek az adott harapásra vannak felszerelve. Győződjön meg róla, hogy illeszkednek szorosan körül minden fogat, és minden Denta Seal ár ponton nyomja erősen körül az oldalán a fogak és íny. A legjobb otthoni fogfehérítő rendszerek egy penészes tálca rendszer, amely szájüregeket tartalmaz, amelyek ténylegesen elfér a szájba. Pár másodpercig meleg vízben áztatod őket, majd a műanyagot a fogaidhoz Denta Seal és az ínyedhez nyomod. Amikor a műanyag lehűl, van egy szép puha műanyag fúvóka, amely illeszkedik a görbék az adott mosoly.

3. A lehető legerősebb fogfehérítő gélt kell használnia annak érdekében, hogy a fogfehérítő zselével való érintkezés ideje jól el legyen költve. Használjon egy 21% – os karbamid-peroxid koncentrált fogfehérítő gélt, amely kifejezetten, hogy csökkentse az érzékenységet a ár Denta Seal fogak és az íny, (más szóval – nincs glicerin!). Ez a koncentráció százalékos aránya azt is jelenti, hogy a fehérebb idő rövidebb. Végül, egy ízesített fogfehérítő gél segít-miért ne, hogy az élmény olyan kellemes, mint lehetséges? Nem kell, hogy rossz íze legyen!

4. Közvetlenül a fogfehérítő kezelés után, fokozza a hatást egy oxigenáló szájöblítéssel. Ne feledje, győződjön meg róla, hogy ne használja a szájvíz, amely alkoholt Denta Seal tartalmaz, mivel ez valójában kémiailag csökkenti a fehérítő hatás, nem beszélve, hogy kiszárítja a száját!

Azt javaslom, kövesse ezt a fogfehérítő rendszer 5 nap egy sorban. Még a felső és alsó ívet is külön Denta Seal csinálhatod a kényelem érdekében, ha úgy tetszik. Utána…lesz egy észrevehetően fehérebb mosoly-garantált!

LEAVE A REPLY