Adjon Az Immunrendszernek 100% Támogatást!

A girl not feeling well A paradoxon az, hogy az antibiotikumokat azért fejlesztették ki, hogy segítsenek az immunrendszeren, de a valóságban valójában károsítják azt. Ezt a paradox hatást először 1950-ben észlelték, de nem lehetett megerősíteni, és csak 1972-ben a Baylor Orvosi Iskolában Houstonban dokumentálták, hogy néhány antibiotikum megakadályozta a fehérvérsejtek baktériumok megtámadását és megölését.

A szervezeti kultúra és a szervezetek politikai hálózatai az emberi immunrendszerhez hasonló módon működnek. Ha jól dolgoznak, megelőzik a rossz gondolkodást? Gyakran ezek a szerek a kulcsfontosságú immunrendszer sejteket célozzák meg, és másodlagos válaszokat okoznak, mint például a citokinek és az immunglobulinok fokozott termelése. A rákkezelésben használt két nem specifikus immunmoduláló szer a bacillus Calmette-Guerin (BCG ) és a levamizol.

Mi határozza meg, hogyan fognak hatni, hogy az állapot az érzelmi immunrendszer: a védelem van a helyén tartani, hogy a mérgező anyag kívül.

Az immunválasz nevű lépések sorozata által az immunrendszer megtámadja a szervezeteket és anyagokat, amelyek behatolnak a rendszerünkbe és betegséget okoznak. Az immunrendszer sejtekből, szövetekből és szervekből álló hálózatból áll, amelyek a szervezet védelmét szolgálják. Például a metotrexát (a psoriasis kezelésére alkalmazott vényköteles szisztémás gyógyszer) kötődik a sejtek gyors növekedésében szerepet játszó enzimhez, amelyet az immunrendszer psoriasisra adott válasz vált ki. A probléma az, hogy a metotrexát más szervezetekre is hatással van.

Amellett, amely egyesíti a bizonyos vírus antigének például a takonykór a adenovírus 2 (hepatitis) kimutatták, hogy befolyásolja az immunrendszert, csökkenti lymphocyta szám, érzékenység. Ezzel szemben a veleszületett immunrendszer nem mutat immunológiai memória. Ha azonban az immunrendszer stresszel és nem működik megfelelően, a rákos sejtek szaporodhatnak, mielőtt az immunrendszernek esélye lenne megölni. Ha egy teljes tumor nő, akkor nehéz, ha nem lehetetlen, az immunrendszer harcolni ellene.

A boy not feeling well with lemons in his frontAz immunrendszerem nem működik. De a lényeg az, hogy annyi mindenen mentél keresztül, hogy az életed romba dőlt és kisiklott. Ezek a folyamatok együttesen határozzák meg, hogy az immunrendszer hol és milyen mértékben fejti ki hatását. Fejlett gerinces állatok, egy csoport, amely magában foglalja az embereket, megvédeni magukat az ilyen mikroorganizmusok segítségével egy összetett csoport védelmi válaszok együttesen úgynevezett immunrendszer.

Az antitestek önmagukban nem képesek a fertőző ágensek elpusztítására;

az antigénspecifikus antitestek azonban úgy segítik a betegség megfékezését, hogy a komplement-vagy fagocita immunrendszer által elpusztított fertőző ágenseket kötik. Hozzá tudnak kapcsolódni és semlegesíteni a fertőző ágensek által termelt toxinokat. Allergia eredménye immunrendszer túlérzékenység gyenge antigének, amelyek nem okoznak immunválaszt a legtöbb ember. Allergének, allergiát okozó anyagok, például por, penész, pollen, macska Dender, bizonyos élelmiszerek és bizonyos gyógyszerek (például penicillin). A legtöbb esetben az immunrendszer jól tartja az embereket egészségesen és megelőzi a fertőzéseket. Az immunrendszer problémái betegségekhez és fertőzésekhez vezethetnek.

Az immunrendszerrel érintett szerveket limfoid szerveknek nevezik, amelyek befolyásolják a növekedést, a fejlődést és a limfociták felszabadulását (a fehérvérsejtek egy bizonyos típusa). A vérerek és a nyirokedények fontos részei a nyirokszerveknek, mert a limfocitákat a test különböző területeire szállítják.

A cél az, hogy kick-indítsa el a szervezet immunrendszerét “provokáló” azt a baktériumok, amelyek módosították, hogy kiváltson egy támadást a rák. Stanley Tan a Loma Linda Egyetemről Kaliforniában tanulmányozta a nevetés hatását az immunrendszerre.

A megjelent tanulmányok kimutatták, hogy a nevetés csökkenti a vérnyomást, csökkenti a stressz hormonokat, növeli az izom hajlítás, növeli az immunrendszer működését emelésével szinten a fertőzés-harcos T-sejtek, betegség-harc fehérjék, úgynevezett Gamma-interferon, valamint a B-sejtek, amelyek olyan betegség-pusztító antitestek.

A tudomány egy nap talán sikerül megfejteni az immunrendszer minden titkát, és még egy hasonló mesterséges rendszert is létrehozhat, úgy, hogy utánozza ezeknek a sejteknek a működését. Kétségtelen, hogy ehhez a feladathoz magasan képzett szakemberekre lesz szükség, akik a rendelkezésre álló legkifinomultabb technológiát és eszközöket használják, és magasan fejlett laboratóriumokban dolgoznak.

Bár nincs tudományos bizonyíték arra, hogy az echinacea alkalmazása havonta káros lenne, a mérséklés még mindig a javulás fő eleme.

Lady Raising Her Arms

Egy másik elméleti problémát, hogy bármilyen gyógyszer befolyásolja a genetikai anyag egy vírus-sejt (echinacea jelent) is befolyásolja a sejtek genetikai anyagát a szervezetben, vagy okozhatnak vírusok változtatni genetikailag, egyre több a rezisztens több fertőző. Ezek a védelmi rendszerek alkotják az úgynevezett veleszületett immunrendszerünket. Hasonló védelmi stratégiák találhatók az alacsonyabb állatokban, és ezek a korai evolúciós megoldásoknak tekinthetők a fertőző betegségek kezelésére.

A veleszületett immunrendszer minden sejtje a mintafelismerő receptorok segítségével kötődik az antigénhez. Ezek a receptorok minden ember csíravonalába vannak kódolva. Néha az immunrendszer megtámadja az állatot, amihez tartozik. Ez autoimmun betegséget, például rheumatoid arthritist, juvenilis diabetest és sok más súlyos betegséget okoz. Ma, a 21. században, vannak fejlett immunerősítők vagy immunmodulátorok, amelyek ugrásindító az immunrendszer. A kulcs az, hogy egyensúlyt az Isten adott immunrendszer, hogy ez működik hatékonyabban, és most van valami, ami segíthet.

LEAVE A REPLY