A Harc A Gyorskaja És Az Egészséges Ételek Között

Junk Foods and Healthy Food in One Table Egyébként mi az a gyorskaja?

A meghatározás szerint minden olyan élelmiszer-terméket, amelynek tápértéke az élelmiszer-szabvány Akadémia szerint alacsony, és amelyet a nem evők egészségtelennek tartanak, hulladék élelmiszernek neveznek. A kifejezést a Természettudományi Központ, Michael Jacobson alkotta meg 1972-ben. Azóta a kifejezést gyakran használják.

Alapvetően a leggyakoribb összetevői “junk food”, zsírok, cukrok, az összes dolog, hogy kövér nem tartalmaznak fehérjéket, vagy vitamin vagy a szálak, tehát itt címke olvasás mindenképpen kell. Nagyon beindulok, amikor a szupermarketek promóterei eltűnnek, amikor meglátják, hogy a címkéket olvasom.

Akkor miért olyan népszerű a gyorskaja, és miért vannak soraik a szupermarketekben?

Még néha nem tudtam ellenállni neki, hogy a sok szemet gyönyörködtető csomagolás … szóval vigyázz az úgynevezett ‘jó vételekkel’. Ez egy fülsüketítő nem – nem, persze!

  1. Az íze kifogástalan, mint semmi más. Bár, a nem-szemét-élelmiszer tápanyag, de ez szükségszerűen nem keveri az ízét, azonban a “gyorsétterem” köteles bujtani eufória.
  2. Az ár összeegyeztethető a zsebpénz a legtöbb gyerek, valamint a tizenévesek, akik gyakori az ízületek, valamint ez is egy nagy vásárlás smink a hiány az idő.
  3. A könnyű, amely rendelkezésre áll. Bárhová is mész, bárhová is mész, mindig találsz egy helyet, ami kielégíti az ízlésed a gyorskaja iránt, és ahol annyi gyorskaját ehetsz, amennyit csak akarsz.
  4. Könnyű előállítani, és olcsó befektetés a termelőknek és a befektetőknek. Az is kiderül, hogy ez egy nagy beruházás, mert hosszú eltarthatósági ideje van, és egyes esetekben még hűtést, ízt és változatosságot sem igényel, ami tovább erősíti a mozgást.

Oké, most a fegyencek…

  1. Bár az íze kifogástalan, és keveri az érzékeket az íz nagyon jó, de az érzés eufória jön egy nagy árat. A személy fizet, a pénzen kívül, a drága egészségüket tekintve.
  2. A gyorskajával kapcsolatos egészségügyi veszélyek a cukorbetegség milletus (2-es típusú cukorbetegség), az elhízás, a fogszuvasodás és a legveszélyesebb szívbetegségek, mint a magas vérnyomás, az arteriosclerosis és még sok más. Photo of a kid with Sweets and Fruits In front
  3. A fő oka a veszélyek mögött a hozzávalók, ugyanazok az összetevők ad a szemét étel ízletes finom íze.
  4. Ne feledjük, hogy nincs olyan, hogy ingyen ebéd, és semmi, abszolút semmi, amit tökéletes és egészséges gyorskajának hívnak. Nos, mától kezdve megtanuljuk, hogyan olvassuk el a címkéket, és legyen belőle fogyasztó. Ezután mindig ügyelj arra, hogy mivel etetjük a testünket. Mindig kihívást kell jelentenünk, hogy a lehető legjobban egészségesek maradjunk….az orvosi számlák drágábbak, mint a gyorskaja.
  5. Egyedi élelmiszer-terv és testmozgás. Csináltam egy személyes étel tervet és edzésprogramot, ami egyesítette az összes egyéni akciókat, amik működtek…minden a legjobb fogyás tervek használtam az elmúlt évtizedekben. Vásároltam egy egészségügyi élelmiszer boltban, így nem ettem fehér liszt vagy fehér cukor(mindkettő kémiailag feldolgozott, élelmiszer utáni sóvárgás!). Fehérjét, zöldséget ettem, és minden étkezésnél minimum teljes gabonás kenyeret. És az erőm 4.15 mérföldet gyalogolt minden nap.

Mindig is túlsúlyos voltam, egy életen át kerestem a legjobb fogyás tervet nekem.

Én már csináltam … már kamaszkorom óta … joghurt és müzli, sovány tej és banán, káposzta leves, Súlyfigyelők (háromszor), Jenny Craig, Dr. Atkins, a zóna, A Hilton Head, a Suzanne Somers, és számos más terv. Alacsony zsírtartalmú, alacsony szénhidráttartalmú étrendet választottam, és a 12 lépéses program szürke lapjára léptem, a Túlevő anonim.

Ahogy egy újabb tizenkét lépéses programban mondják: “fogd, amire szükséged van, és hagyd a többit.”Tanulmány és próbálja ki, amit minden diéta promóter bejelenti a legjobb fogyás terv, de aztán használja, ami működik az Ön számára minden egyes. Igen, hónapokig, akár évekig is eltarthat, de megéri, ha azt szeretné, hogy a legjobb fogyás eredményeket az Ön számára. Más szóval, működik, ha működik!

Close up image of a young woman having a midnight snack - eating donuts, in front of the refrigerator.Ami a gyakorlat, fúj, én először becsapta magam, hogy ki oda, séta egy városrész (egytizede a mérföld), majd vissza az első nap. Másnap két háztömböt csináltam. Másnap, három, és így tovább, amíg nem voltam ott sétál több mint egy órát, de ébredés reggel vágy a mozgás, a levegő, a fej rush (vagy endorphin rush). Én is hallgattam zenét egy tökéletes, vezetés, motiváló ritmust, valamint a dalszövegeket, amelyek tartotta az elmémet elfoglalt … mint nekem, a testmozgás unalmas volt, mert nem volt semmi gondolkodni, semmit az agyam táplálkozni, amikor séta egy ovális pálya például, vagy csinál ismétlődő, unalmas felülések vagy miegymás.

Tényleg van “legjobb” fogyás rendszer? Van olyan, amelyik a leggyorsabb? Van olyan, ami pokolian olcsó és még mindig szuper hatásos? Mivel feladtam a “fogyókúra”, csak felidézni a sok fogyás kísérlet tettem, és amelyek közül én volna tekinthető a legjobb fogyás módszerek. Azon tűnődöm, vajon az a legjobb, ami az egyénnek működik,és ezért van annyi lehetőség, annyi variáció ugyanarra a célra.

LEAVE A REPLY