8 Tippek A Legjobb Módja Annak, Hogy Építsenek Izomtömeg Gyors

A man lifting Sok különböző módszerek és képzési stílusok ezekben a napokban, hogy nehéz tudni a legjobb módja annak, hogy építsenek izomtömeg gyors. Könnyű összezavarodni, és az izomépítés fejlődése is szenved emiatt. Így, Vessünk egy pillantást 8 tipp, amely segít felfedezni a legjobb módja annak, hogy építsenek izomtömeg gyors.

1) Használja A Szabad Súlyt, És Összpontosítson A Nagy Összetett Mozgások

Szabad súlyokat kell használnod, mert jobban stimulálják az izmaidat, mint ahogy a testednek stabilizálnia kell őket. A munka több izomrost segítségével szabad súlyokat. Összetett gyakorlatok liftek, hogy működik, több mint egy joint egy időben. Például a pad press működik a váll-és könyök ízület. A fő összetett mozgások zömök, Holt targonca, pad és sor.

Összpontosítva ezekre a gyakorlatokra az egyik legjobb módja annak, hogy nő izom tömeg gyorsan.

2) Képzés Nehéz És Kemény

Az emberek mindig keresi a legjobb testépítő edzés tudnak csinálni, ha keresi a legjobb módja annak, hogy építsenek izomtömeg gyors. A valóságban egy átlagos edzés végzett nagy intenzitással kap jobb eredményeket, mint egy nagy edzés végzett rossz formában.

Sok ember soha nem használ egy jó rep range és ragaszkodni valami, mint 3 készletek 10 ismétlés. Az izmokban lévő összes izomrosttal szembe kell nézned, így a nehéz súlyokkal való ütés és az alacsony reps szintén döntő fontosságú.

3) Kövesse Nyomon A Haladás

Az izmaid megsérülnek, ha elég keményen edzel, és a tested megjavítja őket, plusz egy kicsit több izmot adsz hozzá, miután befejezted az edzést. Így építesz új izmokat. Ahhoz, hogy ez a haladás megy kell csinál több munkát minden alkalommal az edzőteremben, hogy ezt a kárt. Ha minden héten ugyanazt csinálod, nem okozol semmi kárt. Ezért nem fog új izom növekedni. Így nyomon követni a fejlődést, és megbizonyosodni arról, hogy több súlyt emel, vagy több reps minden héten az egyik legjobb módja annak, hogy építsenek izomtömeg gyorsan.

4) Kerülje A Túlképzést

Túlképzés, mint a név azt sugallja, ha a vonat sok, azt gondolva, hogy több jobb. Emlékszel az utolsó tippre, amikor megtudtuk, hogy a kiképzés károsítja az izmaidat, és utána felépülsz? Ha túl sokat edzel, károsítod az izmaidat, de nem lesz elég idejük felépülni, és nem fognak növekedni. Időt kell adnod az izmaidnak, hogy felépülj és fejlődj az utolsó edzésedből.

Ez hasonló a vágás magad ugyanazon a helyen minden nap, a bőr soha nem gyógyul, amíg nem ad neki időt.

Before and After

5) Enni 6 Étkezés Naponta

Amellett, jó képzés, jó Izomépítés táplálkozás a legjobb módja annak, hogy építsenek izomtömeg gyorsan. Itt a legtöbb ember nem épít új izomtömeget. Emlékszel, amikor arról beszéltünk, hogy a felépülés az, amikor a tested izmot épít? Nos, a tested étellel javítja meg a sérült izomrostokat. Ha nem eszel eleget, a tested nem tud meggyógyulni, és több izmot adni hozzá.

Meg kell célozni a 6 étkezés egy nap, és próbálja enni minden 3 óra, vagy így, ez fogja tartani a tested anabolikus állapotban.

6) Egyél Több Fehérjét

Ez továbbra is az előző tipp, de remélhetőleg ez kiemeli a tényt, hogy ez a legjobb módja annak, hogy építsenek izomtömeg gyors, kívül a tornaterem. Az izmai 80% – os fehérje lennének, ha levenné az összes víztartalmat.

Így győződjön meg róla, hogy kap sok fehérje a diéta, hogy a szervezet használhatja, hogy új izom.

7) Igyál Több Vizet

A legtöbb ember járkáló állapotban félig kiszáradás, ami nagyban befolyásolja a testi funkciókat. Ez vicces, hogy ha valaki keresi a legjobb módja annak, hogy építsenek izomtömeg gyorsan, akkor néz ki, hogy kiegészítőket, edzéseket. Azonban, ha egy félig dehidratált állapotban van, az erőszintje 30% – kal csökken. Ha valaha láttál egy masszív izomkötésű fickót egy tornateremben járni egy 2 literes vizes palackkal, most már érted, miért. Győződjön meg róla, hogy kap sok vizet a rendszer minden nap. Ez azt jelenti, több, mint az ajánlott 8 pohár naponta, ez az átlagos emberek. Igyekszünk megtalálni a legjobb módja annak, hogy építsenek izomtömeget gyorsan, ami azt jelenti, hogy többet kell tennünk, mint egy átlagos ember.

8) Következetesség A Legjobb Módja Annak, Hogy Építsenek Izomtömeg Gyors

Man with a lean and fit backA következetesség a kulcs. Azok, akik megtalálják a legjobb módja annak, hogy építsenek izomtömeg gyors, azok, akik képesek követni a megfelelő technikákat egy nagyon következetes alapon. Ezt állandó alapon minden héten biztosítja, hogy adjunk izomtömeg gyorsan.

A Legjobb Módja Annak, Hogy Építsenek Izomtömeg Gyors Következtetés

Az emberek mindig a look out a legjobb módja annak, hogy építsenek izomtömeg gyorsan. Tényleg, ez nem egy dolog, vagy egy különleges titok, hogy ezt. Arról van szó, hogy mindent megteszünk, amit csak lehet, és nem hagyjuk figyelmen kívül a fontos kérdéseket, mint például a képzés változatosság és izomépítés táplálkozás.

LEAVE A REPLY